KOMO gecertificeerd

2 september 2021

KOMO-gecertificeerd is Harton al sinds 3 mei, maar eind augustus mochten we het certificaat van KIWA officieel in ontvangst nemen. Harton is verheugd de constante kwaliteit van de prefab bouwelementen nu door onafhankelijke deskundigen bevestigd te zien.

Harton ontving het KOMO-certificaat (K107092/01) voor onbepaalde tijd. Het is afgegeven voor producten met de omschrijving Bouwelementen van Beton (2813). De prefab betonwanden van Harton worden op maat gemaakt in onze fabriek in Zeewolde. Geheel naar wens van de opdrachtgever zodat ze snel en efficiënt op de bouwplaats kunnen worden gemonteerd. Een kortere bouwtijd van een kwalitatief hoogwaardig woon- of bedrijfspand is hiervan het resultaat.

Voor Harton is het KOMO-certificaat belangrijk. Het KOMO-certificaat maakt het immers voor iedereen duidelijk dat de prefab betonwanden van hoge kwaliteit zijn. De producten zijn namelijk beoordeeld door onafhankelijke en objectieve deskundigen volgens vaststaande, algemeen geaccepteerde eisen. Die toetsing wordt regelmatig herhaald om een constante kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

De voordelen van het KOMO-certificaat zijn voor onze afnemers eveneens groot. Met KOMO-gecertificeerde producten kunnen deze er zeker van zijn te werken met bouwproducten die bijdragen aan kwalitatief hoogwaardige bouw. Dit zorgt volgens KOMO voor minder onderhoudskosten, meer woon- en/of werkplezier, een goede verzekerbaarheid en het behoud van waarde.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Laat het ons weten. Wij horen graag van u!

Contact
andere

Actualiteiten

Harton produceert en monteert prefab betonwanden.
Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technologie en een eigen betoncentrale.

Downloads

Contact

Route