Voor wie

Prefab betonelementen zijn er uiteindelijk natuurlijk voor de gelukkige bewoners van een nieuw huis, maar dat hun muren uit Zeewolde komen, zal ze waarschijnlijk niet zijn opgevallen. Maar dat geeft niet. Hun woongenot is belangrijk, maar het zijn de aannemer, de architect en de projectontwikkelaar die de keuze voor prefab betonwanden maken of hun voorkeur ervoor uitspreken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Laat het ons weten. Wij horen graag van u!

Contact

Aannemer

De voordelen van een prefab betonwand voor de aannemer groot. Door te kiezen voor prefab zijn minder handen nodig op de bouw, gaat de snelheid omhoog, kunnen meer huizen worden gebouwd en kan er een hogere jaaromzet worden gerealiseerd.

Neem contact op

Architect

De architect kan er door de keuze voor prefab betonwanden op rekenen dat zijn ontwerp een kwalitatief hoogwaardige uitvoering krijgt. Harton garandeert dat een goed product de fabriek verlaat, denkt mee met de opdrachtgever en is flexibel in de uitvoering. Het enige dat van de architect wordt verwacht, is dat deze tekent in betoncasco en er rekening mee houdt bij de vergunningsaanvraag.

Neem contact op

Projectontwikkelaar

De snelheid van bouwen en de gecontroleerde kwaliteit van het product. Deze beide voordelen van het gebruik van prefab betonwanden zijn interessant voor de projectontwikkelaar. Hoe sneller er wordt gebouwd, hoe eerder een project kan worden afgerond. En tijd is geld, dat snappen we allemaal.

Neem contact op

Harton produceert en monteert prefab betonwanden.
Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technologie en een eigen betoncentrale.

Downloads

Contact

Route